ZigaForm version 5.5.1
 

Drives voor Egypte, van gebruikt naar refurbished

21 augustus 2021by kosterstaphorst0

Onlangs kregen wij de volgende vraag van onze klant uit Egypte: URGENT NEEDED, SPARE PARTS FOR 600KW SIMOVERT DRIVES,Na enig zoeken kwamen we bij een cementmijn in Duitsland niet alleen spare-parts tegen, maar volledig intacte drives, bouwjaar 1997. de mijn bleek net een maand eerder de gehele drive train voor de 12KM lange transportbanden te hebben vervangen. De drives zijn naar Staphorst gehaald, in slechts 2 weken volledig gereviseerd, en draaien nu weer in Egypte.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

kosterstaphorst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *